Vi forbeholder oss retten til å endre vilkår, betingelser og merknader under hvilke dette nettstedet tilbys uten varsel når som helst. Du erkjenner herved at det ikke eksisterer joint venture-, partnerskaps-, ansettelses- eller byråforhold mellom deg og vår nettside som følge av denne avtalen eller din bruk av denne nettsiden. Denne avtalen erstatter alle tidligere eller samtidige kommunikasjoner og forslag, enten elektronikk, muntlig eller muntlig, mellom deg og vår nettside med hensyn til denne nettsiden.

Betingelser for bruk

Laptop batterieVilkår og betingelser

Laptop batterieAnsvarsfraskrivelse og begrensning av ansvar for nettstedet

Laptop batterieAnsvarsfraskrivelse og begrensning av ansvar for produktene solgt

Laptop batterieBruk

Laptop batterieProdukter og bestillinger

Laptop batterieGenerell bestillingspolicy

Laptop batteriebetalingsmetoder

Laptop batterieAvgift

Laptop batterieTeknisk støtte

Laptop batterieAnsvarsfraskrivelse

Laptop batterieVaremerker

Laptop batterieFeil og feilhåndtering

Vilkår og betingelser

Følgende vilkår gjelder for alle transaksjoner som gjøres via denne nettsiden. Vennligst les følgende vilkår og betingelser nøye før du bruker nettstedet, da ingen andre betingelser gjelder. Ved å bruke eller få tilgang til dette nettstedet, bekrefter du at du har lest og godkjent disse vilkårene.

Tilbake til toppen

Ansvarsfraskrivelse og begrensning av ansvar for nettstedet

Batteriene som leveres av vårt firma er [erstattet] solgt for bruk med visse produkter av datamaskin eller andre elektroniske apparater. Enhver henvisning til produkter eller varemerker for slike selskaper / produsenter / leverandører er bare for å identifisere produktselskapene / produsentene / leverandører produsenter som våre produkter [erstatter for] kan brukes til. Vårt firma og dette nettstedet er hverken tilknyttet, godkjent av, lisensiert av, distributører for eller på noen måte knyttet til slike produktfirmaer / produsenter / leverandørprodusenter, og produktene som tilbys for salg gjennom nettstedet vårt er produsert av eller solgt med autorisasjon av produsentene / leverandørene av slike produkter som våre produkter [erstatter for] kan brukes til.

Vår nettside og materialene her er gitt som de er. Vi gir ingen garantier, enten uttrykt eller underforstått, av noe slag med hensyn til vårt nettsted, vår drift, innhold, informasjon og materialer. Vi fraskriver oss uttrykkelig alle garantier, uttrykt eller underforstått, uansett hva angår nettstedet eller dets bruk, inkludert men ikke begrenset til salgbarhet og egnethet for et bestemt formål. Du er enig i at nettstedet vårt, dets styremedlemmer, offiserer, ansatte eller andre representanter ikke er ansvarlig for skader som oppstår som følge av driften, innholdet eller bruken av nettstedet. Du er enig i at denne ansvarsbegrensningen er omfattende og gjelder for alle skader av noe slag, inkludert uten begrensning direkte, indirekte, kompenserende, spesielle, tilfeldige, straffe og følgeskader.

Tilbake til toppen

Ansvarsfraskrivelse og begrensning av ansvar for produktene solgt

Alle våre produkter er garantert mot mangler i 30 dager fra leveringsdagen. Med unntak av uttrykkelig angitt heri, gir vi ingen garantier, enten uttrykt eller underforstått, av noe slag med hensyn til produkter som selges på denne nettsiden. Med unntak av det som uttrykkelig er angitt her, frasier vi uttrykkelig alle garantier, uttrykt eller underforstått, uansett hva slags produkter som er solgt på denne nettsiden, inkludert, men ikke begrenset til, salgbarhet og egnethet til et bestemt formål. Du samtykker i at den eneste og eksklusive maksimale erstatningsansvaret på nettstedet vårt som kommer fra et produkt som selges på nettstedet, er prisen på produktet bestilt. Vårt nettsted, dets styremedlemmer, offiserer, ansatte og representanter er under ingen omstendigheter ansvarlige for spesielle, indirekte, følgeskader eller straffeforstyrrelser knyttet til de solgte produktene.

Tilbake til toppen

Bruk

Vi gir deg tillatelse til å se denne nettsiden for din egen personlige bruk, forutsatt at du godtar og godtar, uten endringer, merknader og vilkår som er angitt i "Vilkår og betingelser". Vilkårene i denne avtalen bør ikke endres, suppleres eller endres ved bruk av ytterligere dokumenter som viser seg å være en avtale mellom partene. Ethvert forsøk på å supplere eller endre dette dokumentet for å bestille en eller flere produkter som er underlagt de ytterligere eller endrede vilkårene, anses som ugyldige.

Tilbake til toppen

Produkter og bestillinger

Vi oppdaterer kontinuerlig og reviderer produktene vi selger gjennom denne nettsiden. Som sådan kan produktene avbrytes når som helst, og forskjeller mellom hva som sendes og hva som er beskrevet, kan oppstå ved en anelse. Mens vi vil bruke all rimelig innsats for å oppfylle noen ordrer vi mottar, kan vi ikke garantere tilgjengeligheten av et bestemt produkt som vises på nettstedet.

Tilbake til toppen

Generell bestillingspolicy

Bekreftelsen av en bestillingsbekreftelse fra oss betyr ikke at vi aksepterer bestillingen din. Vi forbeholder oss retten til å akseptere eller avslå bestillingen din når som helst etter mottak av bestillingen din av en eller annen grunn. Hvis kredittkortet ditt allerede er belastet for kjøpet og bestillingen din blir kansellert, skal vi straks gi en kreditt til kredittkortet som brukes i bestillingen for beløpet som er belastet. Enkelte ordre som er plassert må skaffe vår forhåndsgodkjenning med en akseptabel betalingsmåte, som fastsatt av vår faktureringsavdeling. Vi kan kreve ytterligere verifikasjoner eller informasjon før behandling og levering av bestillinger.

Tilbake til toppen

betalingsmetoder

Vi tar bare paypal.

Tilbake til toppen

Avgift

Den totale prisen på en bestilling vil bare inkludere de aktuelle salgsskattene. Alle andre skatter som kan gjelde er det eneste ansvaret for og skal betales av kunden.

Tilbake til toppen

Teknisk støtte

Vi tilbyr gratis teknisk support, vennligst ring oss eller send oss en e-post for teknisk hjelp.

Tilbake til toppen

Ansvarsfraskrivelse

Produktene som leveres av vårt firma er utformet for å være kompatible med en rekke elektriske og elektroniske produkter produsert av visse selskaper, inkludert Dell Inc.. Enhver referanse til produkter eller varemerker eller navn på slike selskaper er rent for å identifisere utstyrsmodellmodellene med som våre produkter er kompatible. Vårt firma og dette nettstedet er heller ikke tilknyttet disse selskapene, inkludert Dell Inc., og heller ikke produktene som tilbys for salg gjennom vårt nettsted produsert av disse selskapene.

Tilbake til toppen

Varemerker

Varemerkene, som brukes og vises på dette nettstedet, er registrerte og uregistrerte varemerker for leverandører og produsenter av produktene som tilbys til salg på denne nettsiden. Ingenting på dette nettstedet bør anses å gi rett til å bruke et varemerke som vises på nettstedet uten skriftlig tillatelse fra varemerkeinnehaveren.

Tilbake til toppen

Feil og feilhåndtering

Mens vi streber etter å gi et feilfritt nettsted, kan vi ikke garantere at alt innhold her er 100% nøyaktig og / eller fullstendig, inkludert priser, produktinformasjon, produktspesifikasjoner og produktkompatibilitet. Som sådan forbeholder vi oss retten til å rette feil på steder som de oppdages, tilbakekalle ethvert tilbud og ellers rette feil, unøyaktigheter eller utelatelser. Retten strekker seg til ordre som allerede er innlevert og akseptert av vår nettside.

Tilbake til toppen